CH S*Abbey Garden Lady Silver Ishtar
fawnsilver 
född 2007-11-01

pedigree

                                                                                                                                     

                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                  

Ishtar är en flicka från Sidenkullen som jag behåller hemma. Nu har hon blivit en vacker dam och Champion och har tagit två ytterligare cert, så hon måste till Norge framöver för att bli Internationell Champion. I Sverige får hon inte ställas ut mer innan detta har skett.

Ishtar är otroligt rar, lugn  och gosig, och betraktar gärna omvärlden med ett upphöjt lugn från fönsterbrädan - när hon inte busar och jagar pappa eller de andra katterna....eller sitter uppe i bokhyllan och fiskar våra huvuden med tassen när vi går förbi....

Mycket roligt är att samtliga domare - med bara ett enda undantag - anser att Ishtar har en mycket fin päls med excellent ticking och utmärkt klart silver. Sirpa Lindelöf är en av de fina domare, Eric Reijers en annan, som har bedömt Ishtar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dag hos modellfotografen... Hon accepterade att sitta på modellens arm - men knappast att sitta på en fånig stol och se söt ut...sur var ordet!

                                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ishtar är Fawnsilver, precis som sin mamma Aisha, vilket innebär att hon i "Caffe Latte-färgen" också har vitt. Underpälsen och ett av de tickade banden uppepå är kristallvita och shatteringarna i pälsen blir väldigt läckra. Den är silkeslen och vältickad, dvs att alla pälsens hårstrån har väl utvecklade ränder, vart och ett, vilket ger en speciell lyster och ett eget liv. Pappa är S*Aucuparia's Bohemian Rhapsody, dvs Pysen, som är vanlig fawn.